Om oss

Jag som äger och driver Fridfulla Rännudden heter Charlie Johansson och har 30 års erfarenhet av att välkomna gäster runt om i Västerbotten. Jag har, med hjälp från min familj, drivit Fridfulla Rännuddens Camping i 20 år.

Vår idé är att Fridfulla Rännudden ska vara just det – en fridfull plats. Rent och snyggt,  lugnt och skönt och utan alltför högljudda aktiviteter.

Under senare år så har vi satsat på att göra Fridfulla Rännudden tillgänglig året runt. Från 2022 så är vi definitivt en sommar och vintercamping. Alla service utrymmen är nu öppna året runt, restaurangen öppen året runt.
Nu finns nio stugor för övernattning året runt, varav sex håller hotellstandard. Även storstugan är tillgänglig året runt och där kan man ha mindre konferenser upp till 20 personer.

Rännuddens camping ligger cirka sju kilometer från centralorten Norsjö och har totalt 18 stugor och 80 husvagnsplatser som kan nyttjas både sommar och vinter. Kommer du med husbil/vagn så erbjuder vi gott om plats till varje ekipage.